Update 14.44: Potrivit SAJ Prahova, trei persoane (cele implicate în accident – n.r.) au fost transportate de la Spitalul Câmpina, la Spitalul Județean Ploiești.

“La ora 13:25 s a primit o solicitare de la spitalul municipal Câmpina pentru o pacientă de 66 cu traumatism cranio cerebral cu hematom temporo parietal. Ulterior s-au mai primit două solicitări pentru un bărbat de 72 ani cu traumatism gleznă stângă și o femeie de 68 ani cu traumatism cranio cerebral și fractură claviculă stângă“, a comunicat SAJ Prahova.

Ambulanța implicată în accident nu aparține Serviciului Județean de Ambulanță.

Update 14.40: Din datele furnizate de IPJ Prahova, nu este încă stabilit dacă pietonii traversau regulamentar.  

“Din primele verificări, se pare că o ambulanță care se deplasa pe str. Pictor N. Grigorescu pe direcția Gara Poiana, la intersecția cu Bld. Carol I, posibil pe fondul traversării neregulamentare, ar fi surprins și accidentat 3 pietoni angajați în traversarea părții carosabile. Din evenimentul rutier cei trei pietoni și asistenta din ambulanță au suferit vătămări, fiind transportați de aceeași ambulanță la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor condițiilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale”, se arată în comunicatul IPJ Prahova.

Update 14.32: Ambulanța se deplasa fără a avea semnalele pornite.

O ambulanță a lovit trei persoane care se aflau în traversare pe o trecere pentru pietoni din Câmpina. 

Ambulanța aparține spitalului Voila.

În accident a fost lovită ușor și o asistentă medicală.

În acest moment, se fac cercetări pentru a stabili dacă salvarea avea semnalele luminoase și acustice pornite.

Vom reveni cu detalii.

Foto: Ilustrativ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here