inchisoare gratii poza poza 35386200

O angajată a Penitenciarului Poarta Albă din judeţul Constanţa a ajuns, miercuri, la spital după ce şi-a provocat cu un cuţit luat de la o colegă răni la închietura mâinii. Femeia este angajată de mai bine de zece ani şi nu a avut probleme până acum.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, miercuri, o angajată a instituţiei de la sectorul administrativ a cerut unei colege un cuţit, cu care şi-a provocat răni la închietura mâinii, scrie news.ro.

Medicul unităţii i-a acordat primul ajutor şi a bandajat-o, acesta constatând că rănile suferite erau minore şi că se află în afara oricărui pericol. Angajata lucrează la sectorul administrativ, nu are contact cu deţinuţii, și a ales să se taie cu un cuţit motivând că nu mai face faţă volumului de muncă.

Totuşi, femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru un consult de specialitate.

Reprezentanţii penitenciarului spun că nu cunosc motivul pentru care femeia a recurs la acest gest. Ea lucrează în cadrul Penitenciarului Poarta Albă, la sectorul administrativ, de peste zece ani şi nu a mai avut probleme până în prezent.

Conducerea unităţii i-a recomandat femeii consiliere psihologică.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here