fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

O bătrână de 103 ani s-a prefăcut că moare pentru a scăpa de hoțul care o atacase. Acesta i-a aprins o lumânare și a fugit

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
O bătrână în vârstă de 103 ani, atacată de un bărbat mascat care voia să o jefuiască, l-a păcălit pe acesta că moare. Hoțul i-a pus o lumânare în mână, a aprins-o și a fugit.

Întâmplarea a avut loc în Valea lui Bosie, județul Vaslui. Bătrâna a fost lovită de bărbatul mascat care i-a cerut banii, iar pentru a scăpa, femeia s-a prefăcut că moare.

„Eu o să mor. Costele, dă-mi oleacă de apă, să-mi sting sufletul”, au fost cuvintele rostite de bătrână, iar totul a decurs conform planului, întrucât Costel era numele hoțului. Acesta s-a panicat când și-a auzit numele, astfel că i-a aprins o lumânare femeii și i-a pus-o în mână, apoi a fugit, scriu sursele Antena3.

- Reclamă -

Victima a scăpat cu viață, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale, având multiple răni, trei coaste rupte și o ureche tăiată.

„Eu îl iert. N-am nicio pretenţie, dar Dumnezeu să facă ce-o vrea cu el”, a declarat bătrâna.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut