fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

O companie petrolieră este interesată să cumpere FC Petrolul Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

eniPotrivit sportnews.ro, gigantul petrolier Eni este interesat să cumpere acţiunile clubului Petrolul Ploieşti, aflat în insolvenţă.

Potrivit sursei citate, surse din cadrul clubului Petrolul au confirmat primirea scrisorii din partea companiei: ”Există mai multe oferte pentru preluarea clubului, unele la stadiul de intenţie, altele la stadiul de discuţii ceva mai avansate. Le vom trata pe toate cu maximă seriozitate”. Preţul cerut de actualul acţionar pentru vânzarea clubului e de 1.000.000 de euro!
Sportnews.ro a aflat că ENI SpA, o companie petrolieră cu o cifră de afaceri de 68 miliarde € în 2013 şi cel mai mare concern din Italia, e firma care a făcut oferta de a prelua Petrolul. Eni derulează, însă, şi afaceri cu energie nucleară,energie, minerit, produse chimice şi materiale plastice, rafinare, maşini de distribuţie, industria textilă etc. Eni (Ente Nazionale Idrocarburi) SpA, care are sediul în Roma, desfăşoară operaţiuni în 79 de ţări, având în jur de 70.000 de angajaţi. Guvernul italian deţine 30.303% în companie. Un alt procent, 2.012% din acţiuni, e deţinut deBanca Populară Chineză. Interesant e că ENI are pe siglă o lupoaică stilizată, iar jucătorii şi suporterii Petrolului sunt ”lupii galbeni”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...