Primaria orasului Ploiesti

Ploieștiul va fi vizitat în luna mai de o delegație din China, în vederea stabilirii unor parteneriate economice și culturale. Bazele colaborării au fost puse în luna ianuarie, când viceprimarul cu atribuții de primar Cristian Ganea a mers în vizită în orașul chinezesc Harbin.

Vezi mai jos comunicatul de presă al Primăriei Ploiești despre posibilitatea realizării acestui parteneriat:

Parteneriatele culturale şi economice cu oraşele înfraţite trebuie sa intre din nou în atenţia conducerii municipiului Ploieşti consideră viceprimarul cu atribuţii de primar, domnul Cristian Mihai Ganea.
Unul dintre orasele infratite cu municipiul Ploiesti este Harbin, China, unde in luna ianuarie domnul viceprimar cu atributii de primar a participat la Festivalul International al Zăpezii si Gheţii, precum şi la expoziţia Cold Zone.
Cu acest prilej au fost restabilite legaturile cu orasul Harbin pentru consolidarea relaţiilor economice şi culturale.
Ca urmare a vizitei delegatiei ploiestene, o delegaţie condusa de primarul Song Xibin va vizita municipiul Ploieşti şi România in luna mai. Scopul principal al vizitei este acela de a consolida relaţiile cu oraşul Ploieşti şi de a analiza oportunităţile de cooperare în domeniul economic şi comercial.
Cu acest prilej vor fi discutate  posibilitatile concrete de colaborare in domenii precum infrastuctura, agricultura, logistică, etc. intre municipiul Ploieşti şi companiile din Harbin, pentru demararea unor proiecte ce vor duce la dezvoltarea Ploiestiului.

1 COMENTARIU

  1. Poate ii trimite Consiliul Judetean sa investeasca in Parcul Industrial de la Mizil . E singurul parc ramas gol de la infiintare . Toate celelalte din judet se umplu rind pe rin ; la Mizil nu . De ce ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here