O elevă din Suceava care a obținut nota 10 atât la matematică, cât și la logică, a picat totuși Bacul pentru că în timpul probei de limba română i s-a făcut rău și a fost nevoită să predea lucrarea, nota finală la această probă fiind de 4,45.

Întâmplarea s-a petrecut la Colegiul “Mihai Eminescu” din Suceava, iar conform declarațiilor directoarei școlii, eleva este “în top 10” în liceul respectiv.

De altfel, conform directoarei, eleva avea probleme de sănătate cunoscute de mult timp. Procedura însă stabilește ca un elev care iese din sală în timpul examenului trebuie să predea lucrarea, nemaiputând să revină ulterior pentru continuarea examenului.

“Fetei i s-a făcut rău după ce subiectele au fost distribuite, a mers la cabinetul medical. Nu a mai putut să revină în sală până la final pentru că nu s-a simțit în stare. A intervenit doamna asistentă, dar mai mult… nimeni nu are voie să intre în școală. Se pare că a avut un atac de panică din care nu a mai putut să iasă. Nu s-a putut aduna, nu a putut scrie nimic, a rămas în cabinetul medical și, spre final, a mers să predea lucrarea. A scris aproximativ o oră, iar într-o oră nu ai cum să scrii să iei notă de trecere”, a mai adăugat directoarea liceului.

Nota inițială a tinerei la această probă a fost de 4,60, însă după contestație, aceasta a rămas cu 4,45.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here