Pompierii prahoveni au fost solicitați să intervină, marți seara, în jurul orei 19:37, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară din localitatea Mizil. Imediat, la locul evenimentului au fost mobilizate un echipaj de stingere și unul de prim ajutor.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta fără flacără într-un dormitor cuprinzând obiectele de mobilier și uz casnic, pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Focul a pornit de la o lumânare uitată aprinsă.

În perioada 09 – 10 februarie, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 25 misiuni, din care 9 au fost intervenții în situații de urgență, și 19 urgențe medicale. Echipajele de salvatori au acționat pentru stingerea a 2 incendii, precum și în alte 2 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane din locuințe, salvare animale etc.

20 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD. Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 2 accidente rutiere, în localitățile Albești Paleologu și Blejoi, în urma cărora 5 persoane au fost transportate la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here