O familie din Ploiești are nevoie de ajutor! Ghinionul s-a abătut asupra ei într-un mod extrem de aspru și chiar când credeau că nenorocirea a luat sfârșit, o altă veste cumplită le-a răpit din nou liniștea. Fetița lor a fost diagnosticată cu o formă de leucemie foarte rară, la momentul respectiv vârsta fetiței fiind de numai un an și șase luni. După ce au reușit să triumfe în lupta cu boala, tatăl fetiței a fost diagnosticat cu cancer, mămica rămânând singură în această luptă crâncenă. Este un moment în care orice om poate întinde o mână de ajutor, indiferent de situația financiară. Cei care doresc să ajute o pot face prin declarația 230 pentru salariați (N.R: Redirecționarea a 2% din impozit către ONG) sau luând legătura direct cu Andreea Rusu la tel: 0726346586, iar ONG-ul este Asociația Rusu Bianca.

Iată mai jos mesajul postat pe Facebook de Andreea Rusu:

Doi tineri fericiți află o veste mare. Familia se va mării, o să apară o minune, o fetiță, în viața lor. Timpul trece, totul este minunat, își fac planuri mărețe, parcă toate stelele se aliniaseră pentru ei. Din păcate la un moment dat, o zi neagră le umbrește viața și ascunde razele soarelui care până atunci le încălzise sufletele. Aceasta zi reprezintă ziua diagnosticării fetiței lor, de numai 1 an și 6 luni cu o boala gravă, despre care nu mai auziseră decât la tv, LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ. Timpul s-a oprit, norii au întunecat cerul, lacrimile nu s-au mai oprit și frica unei tragedii își făcea culcuș în sufletul tinerilor părinți. O zi și o noapte le-a trebuit părinților să-și lingă rănile, după care au pornit în lupta vieții lor, lupta pentru ajutarea fetiței să învingă cumplita boală și ca acest diagnostic să devină o amintire. De-a lungul timpului au fost momente grele pentru micuță, momente pe care nu reușea sa le înțeleagă, credea ca așa este viața pentru toți copii. Ceva la care micuța nu a renunțat deloc a fost zâmbetul și bucuria sincera a fiecărui copil (acesta fiind tratamentul pentru suflet).
Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit și am dus la final tratamentul. În sufletul nostru și-a făcut loc teama că această boală să nu reapară, pentru că există un risc pentru următorii cinci ani. Bucuria că tratamentul s-a încheiat a fost umbrită de o veste cumplită, de data aceasta asupra soțului meu și tatăl Biancăi diagnosticat cu cancer de rect, stadiul 3.
Lipsiți de forțe, dar cu încredere în Dumnezeu începem o nouă luptă.
Dacă până acum lupta a fost dusă în doi, de aceasta dată sunt singură și trebuie să îi ajut pe amândoi. Așa că vă rog dacă ne puteți ajuta cu donații directe, prin declarația 230 pentru salariați sau contract de sponsorizare pentru societăți nu ezitați să o faceți.
Va mulțumesc anticipat!

Persoană de contact: Rusu Andreea
Tel: 0726346586

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here