O fată de 16 ani s-a spânzurat la Teslui, în Olt. Înainte de a-și pune capăt zilelor, Larisa Cosmina a lăsat un bilet de adio. Nu sunt suspiciuni de omor. Tatăl fetei se află la muncă în străinătate, iar aceasta locuia cu bunica ei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că tânăra a fost găsită spânzurată de grinda casei, în Teslui, acolo unde fata locuia împreună cu bunica ei, potrivit Observator.tv.

„În dimineața acestei zile, ora 7.00, un bărbat din comuna Teslui a sesizat faptul că vecina sa, o minoră în vârstă de 16 ani este spânzurată de grinda unei anexe gospodărești. În proximitatea cadavrului a fost găsit un bilet de adio în care își explică gestul. Nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat Grigorescu, potrivit presei locale.

Prietenii fetei au postat zeci de mesaje pe contul de socializare al acesteia.

“Rămas bun suflet drag..ai plecat si ne-ai lăsat..Mereu ai fost o fată puternică care nu renunța niciodată….ai fost perfectă..frumoasă, inteligentă, curajoasă…Te-ai dus prea devreme. Nu te voi uita niciodată”, a scris o prietenă. “Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet drag!”, mai scrie o altă tânără. “Dumnezeu sa o ierte, nu trebuia să facă asta. Avea tot viitorul în față. Mare păcat, o fată așa frumoasă”, este un alt mesaj de condoleanţe.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here