barbat injunghiat
O tânără de 19 ani din localitatea Dracșani, județul Botoșani, a fost înjunghiată de 12 ori de iubitul ei, în vârstă de 24 de ani, cu care avea o relație de 10 luni. Amândoi consumaseră alcool și s-au certat. 

Cei doi stăteau împreună de 10 luni.

„Pe fondul unui conflict și pe fondul consumului de alcool, ambii consumaseră alcool, concubinul i-a aplicat aproximativ 12 lovituri de cuțit, dintre care două penetrante, în zona toracelui. El a fost arestat preventiv”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Valeriu Iulian Chihaia, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Bărbatul și-a dat seama ce a făcut și a sunat imediat la 112. Un echipaj al SJA Botoșani s-a deplasat către Dracșani și au găsit-o pe tânără având o hemoragie masivă și plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și toracelui. Medicii din Botoșani au încercat să o stabilizeze pe tânără după care au decis să o trimită la Iași, iar starea ei este stabilă. Procurorii au dispus examinarea ei medico-legală, dar acest lucru se va întâmpla atunci când starea de sănătate a femeii va permite acest lucru.

Bărbatul a fost arestat preventiv, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here