O fetiţă româncă, originară din Buzău, în vârstă de numai 9 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de fratele ei, în casa tatălui lor din Larnaca, Cipru. Tragedia s-a întâmplat marţi, 6 noiembrie, în jurul orei 16,00, într-o casă situată în districtul St. John din Larnaca.

Românul locuia în Larnaca alături de cei doi copii ai săi, o fată care urma să împlinească 9 ani peste câteva zile, şi un băiat în vârstă de 13 ani. Bărbatul era divorţat de soţie, iar aceasta s-a mutat într-un alt oraş din Cipru.

Marţi după-amiază, cei doi copii au rămas singuri acasă, iar la un moment dat băiatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat sora. Băiatul a luat un cuţit din bucătărie şi a înjunghiat-o de patru ori. Fetiţa a reuşit să iasă din casă şi să strige după ajutor, moment în care fratele ei a venit după ea şi a mai înjunghiat-o de 11 ori.

Ţipetele Mariei au fost auzite de oamenii care se aflau pe stradă şi care au sunat la Poliţie.

„Am văzut-o în timp ce încerca să se ridice şi ţipa după ajutor. Apoi nu am mai văzut şi auzit nimic. După aproximativ 30 de minute, am auzit din nou ţipete: <Maria, Maria!>. Tatăl copiilor a ieşit pe stradă cu fetiţa plină de sânge în braţe şi a dus-o la o ambulanţă”, a declarat un vecin pentru o publicație on-line cipriotă.

Din nefericire, fetiţa a murit în momentul în care a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Fratele Mariei a fost luat în custodie de autorităţile din Larnaca şi a fost internat într-un centru psihiatric din Nicosia.

Băiatul român în vârstă de 13 ani care şi-a ucis sora de 9 ani în casa tatălui lor din Larnaca, Cipru, a recunoscut în faţa anchetatorilor că el este cel care a omorât-o pe Maria. Imediat după crimă, băiatul a fost luat în custodie de poliţişti şi audiat în prezenţa unor psihologi. În faţa anchetatorilor, băiatul a recunoscut că şi-a omorât sora, însă nu a oferit niciun detaliu despre motivul care l-a condus la crimă. Totuşi, băiatul a confirmat că înainte de oribila faptă s-a certat cu Maria. El fusese exmatriculat de la şcoală din cauza comportamentului agresiv. „Da, am omorât-o pe Maria”, a declarat copilul în faţa poliţiştilor.

Maria urma să împlinească nouă ani peste numai câteva zile. Potrivit medicilor legişti, patru dintre cele 15 lovituri de cuţit i-au fost fatale micuţei Maria.

Băiatul care şi-a ucis sora a fost dus într-un centru psihiatric unde va fi plasat sub tratament, el suferind de anumite probleme psihice. Potrivit presei din Cipru, băiatul nu va răspunde în faţa legii pentru crima sa datorită vârstei.

sursa: opiniabuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here