preot spatepoza 87092900

O femeie din comuna prahoveană Lapoș îl acuză pe preotul din sat că i-a bătut fiica de clasa a treia! Preotul Bușaga Gabriel predă religie în școala din comună, iar femeia a povestit pentru ziarul Incomod că joi, 22 martie, la ora de religie, preotul a luat-o pe fată de păr și i-a dat două palme peste față. Când a cerut explicații pentru acest comportament, femeia spune că i s-a zis că fata l-ar fi înjurat pe preot și de aceea ar fi bătut-o, dar că ceilalți copii, colegii fetiței, susțin că fata nu a înjurat.

Femeia spune că a mers la directorul școlii și acesta i-a promis că va lua măsuri dar ieri, 28 martie, când fetița a avut din nou oră de religie, spune că preotul Bușaga a pus-o pe fată să stea toată ora în picioare, până i s-a făcut rău.

Femeia spune că nu a depus plângere la Poliție pentru că îi este frică de preotul satului, dar că dacă incidentul se repetă va face acest lucru.

 

În paralel, directorul școlii din comuna Lapoș, Gheorghe Dragu, a declarat pentru ziarul Incomod că nu știe exact ce s-a întâmplat, dar că nu crede că fata a fost bătută de preot.

“A fost o discuție pe care a avut-o la ora de religie, dar nu a fost agresată. Preotul este o persoană mai… vorbește ca la biserică, mai tare, e și profesor de religie, dar nu s-a întâmplat nimic deosebit. A ridicat puțin tonul. E o chestie care se utilizează în activitatea didactică, când cineva nu e atent, ridici tonul. Eu n-am văzut așa ceva, nici părintele (n.r. preotul) nu susține așa ceva, copiii mai spun și lucruri trăznite atunci când eu știu, nu știu, eu o să stau de vorbă cu preotul, am mai stat o dată”, au fost explicațiile directorului școlii din Lapoș.

Alți localnici susțin însă nu este prima dată când preotul Bușaga are un comportament care lasă de dorit și că de-a lungul timpului a fost reclamat de mai multe ori la Protoieria Urlați.

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere și din partea Protoieriei Urlați, pe care îl vom publica în măsura în care va fi remis.

2 COMENTARII

  1. Un adevarat ,,militian,, al sufletelor! Haideti sa spunem lucrurilor pe nume. Comunitatea ortodoxa din Lapos este scarbita de acest individ adus pe pile la Parohia Lapos! A umilit mare parte a celor care frecventau ,,cursurile,, lui in toata aceasta perioada de cand slujeste la Lapos! Este o rusine ceea ce face si o incalcare totala a legii! Pe deasupra o totala indepartare a crestinilor de biserica!

  2. Izolati social astfel de indivizi . Nu intrati in contact cu ei , nu le vorbiti , nu le raspundeti , nu cumparati de la ei , nu le vindeti , nu le donati nimic . Astia au dreptul doar sa respire . Pute pamintul de preoti secaturi tinuti in brate de BOR . Poporul sa faca dreptate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here