O femeie de 48 de ani a ajuns la spital în urma unui accident de muncă.  Se pare că femeia este angajată la Eco Burn, firma care procesează deșeuri periculoase în Parcul Industrial Brazi.

Femeia a fost stropită cu o substanță necunoscută, posibil toxică, aflată într-un bidon din plastic peste care a trecut cu roata un motostivuitor.

“În cursul zilei de 10 decembrie a.c., o femeie de 48 de ani, muncitor necalificat la o societate din incinta Parcului Industrial Brazi, a fost transportată la Spitalul Județean de Ugențe Ploiești de reprezentanții societății.

Din verificări, s-a stabilit că, în timpul serviciului, femeia se afla în incinta societății, în apropierea unui motostivuitor care ar fi călcat pe un bidon ce conținea o substanță necunoscută, aceasta stropind-o pe femeie.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here