UPDATE

Femeia a fost înjunghiată de tatăl său, în vârstă de 87 de ani, care are afecțiuni psihice. Se pare că în puținele momente de luciditate, bătrânul își amintește de supărări din tinerețe. Acum, după 40 de ani, îi reproșează fiicei sale că s-a măritat cu un bărbat pe care acesta nu îl voia.

Se pare că femeia este bătută adesea de tatăl său cu un baston, dar astăzi bătrânul a înjunghiat-o cu un cuțit. Femeia s-a ferit în momentul atacului, altfel rana ar fi fost mai profundă.

Cei doi locuiesc în aceeași curte, dar în case separate, iar femeia merge zilnic în casa tatălui său pentru a-l îngriji, dar acesta devine violent.

Întrucât bătrânul are 87 de ani și suferă de afecțiuni psihice, cel mai probabil nu va fi reținut, ci va fi internat într-un spital de specialitate.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie de 62 de ani din Breaza a fost înjunghiată în brațul stâng, transmit reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Prahova! Potrivit acestora, plaga sângerează, iar femeia este stabilă hemodinamic și va fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Potrivit Poliției Prahova, femeia a fost înjunghiată în zona umărului de un bărbat.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here