Un copil de doar șapte ani a fost martorul tentativei de omor care s-a petrecut în urmă cu o săptămână în comuna prahoveană Păulești. Băiatul a văzut cum mama sa a încercat să-și omoare soțul cu mai multe lovituri de cuțit. Femeia, internată inițial la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, a fost ulterior arestată preventiv pentru tentativă de omor.

Tentativa de omor a avut loc în data de 21 ianuarie. Potrivit unor surse judiciare, agresoarea, cunoscută cu probleme medicale, a încercat să-și omoare bărbatul în timpul unei crize.

Femeia și-a înjunghiat de trei ori soțul cu un cuțit de bucătărie. Totul s-a petrecut în data de 21 ianuarie, la primele ore ale dimineții, în timp ce bărbatul dormea în același pat cu copilul, un băiat în vârstă de doar șapte ani.

Victima, în vârstă de 40 de ani, a fost rănită în zona abdomenului, dar a mai avut totuși putere să sune la 112 pentru a cere ajutor.

Femeia (Carmen Valeria P.) a fost găsită la locuința mamei sale. Pentru că era cunoscută cu afecțiuni psihice, a fost internată într-o primă fază la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, dar medicii care au consultat-o au stabilit că a avut discernământ în momentul atacului.

Dat fiind decizia medicilor, procurorii au cerut mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tribunalul Prahova a decis ca Valeria Carmen să fie încarcerată, fiind acuzată acum de tentativă de omor.

Bărbatul rănit a fost și el internat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești unde a fost supus unor intervenții chirurgicale, starea lui fiind în prezent stabilă.

Copilul de șapte ani, care a asistat la toată scena terifiantă, a fost preluat de bunici. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here