O femeie de 65 de ani din localitatea Berceni a murit în curtea casei sale, după ce a căzut, încercând să întindă rufele. 

Incidentul s-a produs vineri. Femeia a fost găsită inconștientă. Aceasta ar fi urcat pe o scară și a căzut.

Conform procedurilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

“La data de 14 mai a.c., polițiștii Secţiei nr. 10 de Poliţie Valea Călugărescă au fost sesizați despre faptul că o femeie din Berceni, în vârstă de 65 de ani, este inconștientă în curtea domiciliului. La faţa locului s-au deplasat polițiștii, dar şi un echipaj medical care a constatat decesul persoanei.

Din cercetări a rezultat faptul că persoana în cauză ar fi urcat pe o scară pentru a întinde rufe.

Cu ocazia cercetării la fața locului și examinării vizuale a trupului neînsuflețit s-a constatat că nu prezintă alte leziuni decât cele produse în urma dinamicii căzăturii, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat transmis luni de Biroul de presă al IPJ Prahova.

Potrivit Serviciului de Ambulanță, femeia a căzut de la aproximativ 3 metri. A suferit traumatism cranio-cerebral și traumatism de coloană cervicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here