Polițiștii din cadrul Poliției Prahova au finalizat cercetările și au trimis în judecată o femeie de 42 de ani din Sinaia, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune prin mijloace frauduloase și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Se pare că în 2012 femeia în calitate de angajată a unei societăți comerciale ar fi indus în eroare 12 pensionari și ar fi încheiat în numele lor 13 contracte de credit la trei instituții financiare nebancare.

Iată buletinul de presă al poliției:

În urma activităților de urmărire penală efectuate într-o cauză aflată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au finalizat cercetările și au formulat propunere procedurală de trimitere în judecată față de o femeie în vârstă de 42 ani, din stațiunea Sinaia, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune prin mijloace frauduloase și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În fapt, din probatoriul administrat în cauză, s-a concluzionat că femeia, în calitate de angajată a unei societăți comerciale, în cursul anului 2010, ar fi indus în eroare 12 persoane vătămate (pensionari sau cu venituri financiare modeste) și ar fi încheiat în numele lor 13 contracte de credit la trei instituții financiar nebancare, falsificând scrisul și datele de corespondență ale acestora. Astfel ar fi reușit achiziționarea de produse electrocasnice, de la magazinul unde își desfășura activitatea, valorificându-le în interes personal. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a inculpatei este de peste 53.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here