fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

O femeie din Vărbilău, disperată după ce a rămas fără gard din cauza vecinului, un ofițer MAI (FOTO-DOCUMENT)

Citește Și

- Reclamă -

O femeie din comuna Vărbilău, sat Coțofenești a ajuns în pragul disperării, după ce a fost dată în judecată de două ori de vecinul său și a rămas practic fără gard.

Povestea a început în anul 2005, când vecinul său a acționat-o în instanță pe motiv că i-ar fi luat o parte din teren. Din documentele obținute de reporterii noștri  însă, se poate observa că proprietatea femeii (foto) și a vecinului său sunt delimitate de un drum care aparține domeniului public, deci, în cel mai rău caz, femeia putea să intre pe domeniul public.

- Reclamă -

În 2009, vecinul său, Ilie Voicu, ofițer MAI care a dobândit terenul în 2004, potrivit declarației de avere, a câștigat procesul cerându-i femeii să dărâme aproximativ 30 de metri din gard plus cheltuielile de judecată, în jur de 4.500 de lei. (foto)

Zis și făcut! Femeia a achitat aceste taxe, a dărâmat porțiunea de gard și a cerut ajutor autorităților locale. Edilul comunei, însă, nu i-a oferit ajutor, ba chiar a îndemnat-o să renunțe, pe motiv că ofițerul MAI are prea multă influență, potrivit spuselor femeii.

Doi ani mai târziu, prahoveanca a fost dată a doua oară în judecată de aceeași persoană, care i-a cerut să mai dărâme o bucată de gard. Practic, femeia din Vărbilău a mai rămas cu o porțiune de gard de 7 metri și susține că cei care s-au pus împotriva ei vor să i-o dărâme și pe aceasta.

- Reclamă -

Sentința pentru procesul verbal a fost dată de către Judecătoria Văleni, pe 10 noiembrie 2014, cu drept de apel (foto), însă femeia spune că nu a primit-o și a mers să o ridice personal,  pe 4 februarie 2015. Ulterior, a făcut apel, însă instanța a respins cererea, iar sentința a rămas definitivă.

La începutul acestui an, pe 11 ianuarie, a fost efectuată o înștiințare (foto) cum că gardul său va fi dărâmat și să fie prezentă la măsurători. Nimic rău până aici, însă femeia a declarat reporterilor noștri că a primit înștiințarea mai târziu, pe 22 ianuarie, cu ștampila poștei și, automat, nu a fost prezentă când a venit executorul judecătoresc. La scurt timp, femeia s-a trezit acasă cu procesul verbal  (foto) în care executorul judecătoresc a precizat că aceasta nu era prezentă, atașând o planșă foto cu fotografia mașinii, nicidecum cu gardul care trebuia dărâmat.

Vă prezentăm mai jos documentele puse la dispoziție:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut