Un bărbat din satul Nădab din județul Arad a înjunghiat două persoane, una dintre victime fiind chiar fosta sa iubită. Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, atunci fata participa la o petrecere în casa părinților. Gelozia individului a fost alimentată de dansul fostei iubite cu un alt bărbat.

Tânărul de 32 de ani a mers la petrecere și a înjunghiat-o pe femeie, dar și pe fratele acesteia, apoi a fugit.

Întreaga scenă a fost transmisă pe Facebook prin intermediul unui live făcut de unul dintre participanții la petrecere. Printre urletele disperate ale celor prezenți la scenă, se aude o voce inocentă de copil care strigă: “Nu muri, mami meu!”.

Poliția a fost alarmată și a început căutările. În scurt timp, agresorul a fost găsit în satul său, în Olari. Prins de polițiști, bărbatul s-a înjunghiat în gât și în abdomen, cu acelaşi cuţit cu care şi-a atacat fosta iubită şi pe fratele ei.

În acest moment, agresorul este internat în stare gravă Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, sub pază. De asemenea, el este cercetat pentru tentativă de omor.

Tânăra injunghiată se afla în afara oricărui pericol, având doar o plagă de la cuțit, insă fratele sau, înjunghiat în zona inimii, este în stare gravă. Ambii sunt internați la SJU Arad și sunt în stare stabilă.

De caz se vor ocupa procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări în rem cu privire la fapta de tentativă de omor, avându-se în vedere că starea în care se află suspectul nu permite deocamdată audierea acestuia.

sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here