O femeie din Iași a fost lovită cu un baltag, violată și apoi răpită de către concubinul său. Victima a fost găsită de către polițiști cu ajutorul unui câine de urmă.

Fapta s-a petrecut vineri, în jurul orei 23.00, când poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iași au primit un apel 112 prin care o femeie le cerea ajutorul: fusese lovită cu un baltag și obligată de către concubin să plece cu el în extravilanul comunei Schitu Duca.

„Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, o femeie ar fi fost lovită cu un baltag, de concubinul său, iar apoi ar fi fost obligată să plece cu acesta în extravilanul comunei Schitu Duca. Imediat a fost constituită o echipă complexă de poliţişti, coordonată de şeful Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, fiind demarate căutările şi investigaţiile. Nici femeia, nici bărbatul nu au răspuns la apelurile telefonice făcute, fiind într-o arie fără semnal. La un moment dat, femeia ar fi reuşit să-şi sune fiica de pe telefonul bărbatului, spunându-i zona în care se deplasează”, au declarat reprezentanții poliției.

În cele din urmă, câinele de urmă al polițiștilor este cel care i-au găsit pe femeie și pe agresor. De asemenea, asupra bărbatului s-au descoperit baltagul și un cuțit.

Bărbatul este acum cercetat pentru violenţă în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here