O femeie a fost la un pas să fie tâlhărită pe o stradă din cartierul Bereasca luni, 6 aprilie! Fiul femeii ne-a povestit cum mama sa de abia a reușit să fugă de agresorul care a încercat să-i smulgă niște bani și telefonul din mână.

“În jurul orelor 16:40-16:50 în Ploiești, zona Bereasca, la intersecția străzilor Albăstrelelor și Măghiranului, mama mea aștepta o colegă de serviciu pentru a-i da niște declarații pe proprie răspundere printate și o sumă de bani. Mama mea se afla în fața magazinului general (care este dotat cu supraveghere video) din intersecția străzilor mai sus menționate. După ce colega ei a plecat cu mașina sa, mama a traversat strada pentru a se duce la domiciliul din strada Măghiranului, iar în acel moment un bărbat de etnie rromă în jurul vârstei de 28-31 ani a încercat să îi smulgă din mână telefonul mobil, banii și acele declarații.

După câteva momente în care mama mea s-a luptat cu respectivul a reușit să fugă spre casă, iar acel individ a plecat spre stația de taxi.

A fost depusă o plângere la secția de Poliție din strada Gheorghe Doja.”, ne-a povestit bărbatul.

Reprezentanții Poliției Prahova spun că agresorul a fost prins și dus la audieri și că a fost deschis dosar penal.

“Ieri, 6 aprilie, în jurul orei 17:30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Ploiești, a avut un conflict cu un bărbat, iar acesta a încercat să-i sustragă o folie din plastic ce conținea o sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat presupusul autor, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Ploiești, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here