UPDATE

Conform surselor Ziarului Incomod, femeia a mai încercat să își ia zilele în urmă cu două zile. Aceasta a încercat să se spânzure cu un cablu de telefon, însă a fost oprită de alți pacienți.

UPDATE

O pacientă în vârstă  de aproximativ 57 de ani, internată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești s-a aruncat joi, pe fereastră, de la etajul 5 al unității medicale. Era sub tratament, pe Secția de Cardiologie, deoarece avea probleme serioase cu inima. Totul s-a întâmplat imediat după vizita medicală. Ea era inițial internată pe Secția de Psihiatrie a spitalului, pentru că era în evidența cu probleme grave. Suferea de sindrom depresiv acut, dar, deși avea un comportament neobișnuit, nu a dat semne că ar avea de gând să recurgă la gestul extrem. Când și-a pus capăt zilelor, femeia era în salon și cu alte paciente. A fost dusă imediat la UPU pentru a fi resuscitată, însa fara succes.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie în vârstă de 58 ani s-a aruncat joi de la etajul 5 al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Conform IPJ Prahova, polițiștii au ajuns la fața locului și fac verificări pentru a vedea care a fost cauza. Până în prezent se cunoaște doar faptul că femeia  era internată în cadrul secției de Cardiologie.

Medicii au încercat să o resusciteze, însă din nefericire aceasta a decedat.

Vom reveni  cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here