Inspectoratul de Poliție Argeș a anunțat că a primit sesizarea, duminică, că un bărbat și-a agresat partenera și pe fiul ei de 15 ani, în curtea unei biserici din satul Drăghici, comuna Mihăiești, județul Argeș.  Bărbatul le-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul, atât femeii cât și fiului ei.

Ambele victime au murit, transmite IPJ Argeș.

După ce a comis fapta îngrozitoare, bărbatul a încercat să se sinucidă, însă a fost oprit/ imobilizat de către polițiști. Acesta se află în prezent internat la spital, a transmis Digi24.

Băiatul ucis nu era fiul legitim al agresorului, provenind dintr-o relație anterioară pe care o avusese femeia – relatează Digi24.

„ IPJ Argeș a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din com. Mihăiești, sat Drăghici, un bărbat și-a agresat soția și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit, în urma cărora ambele victime au decedat. Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști. Se fac cercetări”, se precizează în comunicatul IPJ Argeș.

Sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here