Tragedie în județul Dâmbovița, localitatea Răcari, unde o fetiță de 11 ani a murit vineri dimineață, 26 februarie, după ce a fost lovită de un TIR pe trecerea pentru pietoni. Accidentul teribil s-a petrecut chiar sub privire tatălui copilei.

Accidentul s-a produs pe DN 71, în oraşul Răcari, chiar pe o trecere pentru pietoni. Fetiţa de 11 ani era dusă la şcoală de tatăl ei, un bărbat de 39 de ani.

La un moment dat, în timp ce încercau să traverseze, cei doi au fost surprinşi şi loviţi de un TIR condus de un cetăţean polonez în vârstă de 42 de ani.

Fetiţa a fost lovită în plin, iar rănile au fost atât de grave încât copila a murit pe loc, în timp ce tatăl ei a fost rănit şi a ajuns de urgenţă la spital.

Martori la cumplitul accident, mai mulţi oameni aflaţi în zonă au sunat imediat la 112.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj SMURD, dar şi pompierii de la Descarcerare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fetiţei.

Poliţiştii rutieri din Răcari, Dâmboviţa au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele şoferului polonez şi continuă cercetările.

Sursa: antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here