ambulanta 81023600 70257200 36013000
Foto cu caracter ilustrativ
O fetiță de un an și nouă luni din Galați a ajuns la spital după ce a fost lovită de către concubinul mamei sale, fără ca aceasta să o apere. Polițiștii au stabilit că cei doi adulți au agresat frecvent copilul, provocându-i leziuni în zone esențiale ale corpului și au dispus reținerea lor, relatează News.ro.
Polițiștii din Galați au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat în cartierul Micro 19, o minoră, de un an și nouă luni, este agresată, în mod repetat, de mama ei, o femeie de 23 ani și de concubinul ei, de 48 ani.
Astfel, polițiștii au stabilit că, miercuri, în timp ce se afla la domiciliu, deși a văzut că fetița este lovită de concubinul său, femeia nu a intervenit în apărarea acesteia, permițând să fie agresată în continuare.
Fetița a fost transportată de urgență la Spitalul pentru Copii “Sfântul Ioan” din Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind dispusă, în același timp, examinarea medico-legală a acestuia.
Întrucât loviturile aplicate i-au provocat copilei leziuni în zone vitale ale corpului, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor și rele tratamente aplicate minorului.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, a rezultat că, începând cu sfârșitul lunii mai 2017, fetița a fost lovită frecvent de mama ei și concubinul acesteia.
Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.
Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here