Societatea ECOLACT PROD SRL Păuleşti cea care distribuia laptele din programul ”Laptele și cornul” în Prahova și Brașov a intrat în insolvență.

Vă reamintim că societatea a fost implicată într-un scandal privind laptele distribuit, la începutul anului școlar, peste 50 de elevi din județ ajungând la spital cu toxiinfecție alimentară.

Împotriva ECOLACT PROD SRL a fost deschisă procedura generală de insolvenţă încă de pe data de 22 decembrie 2015, cererea fiind depusă de debitoare, pe 9 decembrie 2015, în documentaţia depusă la instanţă, societatea prahoveană susţine că “datoriile către creditori depăşesc suma de 8.000.000 lei, iar soldul din bănci şi cel din casă sunt insuficiente pentru acoperirea creanţelor”.

Instanţa a stabilit data de 4 februarie 2016 drept termen limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului. Au mai depus cereri de deschidere a insolvenţei şi creditorii BRD-GSG, ELECSTER OYJ (Finlanda), LACTATE BRĂILA SRL, EXCELO MILK SRL şi persoana fizică Gheorghe PETRACHE (asociatul majoritar şi administratorul ECOLACT PROD SRL).

Societatea ALVI PANIF PREST SERV SRL Plopeni a solicitat respingerea cererii de deschidere a procedurii insolvenţei, motivaţia fiind că “debitoarea nu se află în stare de insolvenţă iminentă, cererea debitoarei fiind introdusă prematur si cu rea-credinţă, pentru a se sustrage de la plata anumitor creditori, printre care si ALVI PANIF PREST SERV SRL”.

 

1 COMENTARIU

  1. NU ESTE O MARE NENOROCIRE , NENOROCIREA MAI MARE ERA DACA RAMANEA SA DISTRIBUIRE IN CONTINUARE! ACESTI HOTI, ABONATI LA CONTRACTE CU CONSILIUL JUDETEAN DE ANI BUNI,AU CREAT PROBLEME DE SANATATE PRIN PRODUSELE LOR MULTOR COPII NEVINOVATI, ASTIA TREBUIAU ARESTATI SI CERCETATI PANA ACUM! DAR CUM SA-I CERCETEZI CAND FIICA LUI PETRACHE (FOSTUL PRIMAR COMUNIST AL COMUNEI PAULESTI) ESTE NASA FIICEI LUI MIRCEA COSMA? CUM SA-I CERCETEZI CAND AU MANIPULAT CATEVA MILIOANE DE EURO ANUAL DIN ACEASTA AFACERE CU LAPTE SI CORN ? ULTIMA CERCETARE ESTE PE ROL, URMARITI SI VETI VEDEA CE SE INTAMPLA CU DOSARELE PENALE DESCHISE IN 2015 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here