fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

O nouă competiţie automobilistică va avea loc în Ploieşti, în perioada 4-5 iunie

Citește Și

- Reclamă -
Ploieştiul găzduieşte, la finalul săptămânii, o nouă competiţie automobilistică. Campionatele Naționale de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE) revin pe Bulevardul Independenței, pentru a doua etapă a sezonului, după ce prima s-a ţinut tot aici.

La trei săptămâni de la etapa inaugurală a sezonului, evenimentul programat în perioada 04-05 iunie 2022 va avea loc în aceeași zonă de promenadă a orașului, pe Bulevardul Independenței, dar cu un traseu diferit, mult mai atractiv și mai spectaculos atât pentru piloți, cât și pentru spectatori, promit organizatorii.

Evenimentul este structurat în două zile, sâmbătă, 4 iunie, fiind programate antrenamentele libere, în intervalul orar 12.00-20.00, în timp ce duminică, 5 iunie, de la ora 10.00, va avea loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs și festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30), a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat transmis luni.

- Reclamă -

Manșele de concurs programate duminică, 5 iunie, vor fi transmise live pe pagina de Youtube a FRAS.

Organizatorii roagă publicul prezent să asiste la eveniment din zonele special amenajate și să respecte indicațiile forțelor de ordine privind siguranța deplasării pe lângă circuitul special amenajat pe Bulevardul Independenței.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut