Pe Drumul National 1 care leagă Ploieștiul de Bucureşti și viceversa, există câteva pasarele în comunele prahovene, iar Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a decis să construiască, anul acesta, pasarele pietonale şi în localităţile Corbeanca, Săftica şi Tâncăbeşti cu scopul de a reduce accidentele care au loc din cauza persoanelor care încearcă să traverseze şoseaua.

Dacă pe unele pasarele existau camere radar, mai nou, Poliția Rutieră a găsit o nouă metodă de a-i vâna pe șoferii vitezomani. O fotografie care circulă pe Facebook, ne arată cum un agent din cadrul Poliției Rutiere „înarmat” cu un pistol radar, s-a urcat pe pasarela din Pucheni Moșneni pentru a detecta vitezomanii.

Potrivit unui „Cod de conduită pentru Poliția Rutieră”, care încă nu a fost oficializat, polițiștii nu mai au voie să stea „la pândă” în locuri ascunse în mașinile care au radar pe ele. Acestea vor trebui să fie amplasate în locuri vizibile.

După cum rezultă din fotografie, nu putem spune că Poliția Rutieră stă „la pândă”, ci doar că s-a cocoțat într-un loc vizibil de departe. Preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here