fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

O nouă promoție de pompieri a terminat școala de la Boldești Scăieni

Citește Și

- Reclamă -

Pe data de 26 aprilie a avut loc ceremonia acordării gradului militar de ”maistru militar clasa a IV-a” și ”sergent major” absolvenților promoției aprilie 2024 a Școlii de Subofițeri de Pompieri și promoție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești. 

”Calitatea pregătirii elevilor în această instituţie de învăţământ a fost demonstrată de rezultatele obţinute la sfârşitul perioadei de şcolarizare, mediile generale de absolvire pe cele două calificări fiind: 8,83 la „subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă”, iar la „maiștri militari” 8,79. Pe plăcile de onoare au fost inscripţionate numele şefului promoţiei subofiţerilor de pompieri şi protecţie civilă, GUȘĂ NICUȘOR-SABIN, absolvent cu media 8,83 şi, respectiv, al promoţiei maiștrilor militari, ILIEȘ ROBERT-ALIN, absolvent cu media 8,79.”

Festivitatea a fost desfășurată în prezența domnului general Dan Paul Iamandi, inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a reprezentanților inspectoratelor județene pentru situații de urgență, a autorităților locale și județene, părinților și apropiaților tinerilor absolvenți. Aceasta a avut o rezonanță deosebită, marcând debutul carierei tinerilor absolvenți în slujba comunității.

- Reclamă -

Procesul de pregătire a fost realizat conform standardelor ocupaționale care descriu competențele și performanțele specifice situațiilor de urgență, atât a nivel național, cât și internațional. 

”Demersul didactic vizează formarea competenţelor necesare îndeplinirii eficiente a misiunilor specifice şi modelarea personalităţii absolvenţilor potrivit valorilor umanistice şi etice, astfel încât aceştia să demonstreze o atitudine civică ireproşabilă atât în activitatea profesională, cât şi în viaţa de zi cu zi.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...