Ploieșteanca Ilinca Maria i-a cucerit pe jurații concursului X Factor cu un cover după o melodie a lui Frank Sinatra. Aceștia au apreciat, pe lângă vocea deosebită, vestimentația cu care Maria a venit la preselecțiile concursului.

La finalul numărului artistic, reacțiile pe care Maria le-a primit au fost pe măsura prestației: „A fost mai mult ca perfectul. Draga mea, ai fost senzațională!”, i-a spus Delia ploieștencei. „Chiar dacă ai lăsat partitura să te acopere câteodată, ai reușit să o duci până la capăt. Ai fost ca un magnet”, a adăugat Horia Brenciu.

Cel mai noi jurat, solistul trupei Carla’s Dreams, a felicitat-o pe tânăra cântăreață: „A fost foarte organic, aproape impecabil. Felicitări!”. Concluzia a fost formulată de cel de-al patrulea jurat, Ștefan Bănică Jr.: „A fost excelent!”. Concurenta a primit patru de „DA” din partea juraților.

Vezi mai jos prestația ploieștencei:

1 COMENTARIU

  1. […] Ploieșteanca Ilinca Maria i-a cucerit pe jurații concursului X Factor cu un cover după o melodie a lui Frank Sinatra. Aceștia au apreciat, pe lângă vocea deosebită, vestimentația cu care Maria a venit la preselecțiile concursului. La finalul numărului artistic, reacțiile pe care Maria le-a primit au fost pe măsura prestației: citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here