fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

O ploieșteancă de 22 de ani se luptă cu o boală cumplită. Are nevoie de ajutorul nostru pentru un tratament salvator

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Ploieșteanca Ariana Vlaicu are nevoie urgentă de sprijinul oamenilor generoși. Tânăra de 22 de ani, care tocmai se angajase la IBM după ce a absolvit ASE București în limba engleză, a fost diagnosticată cu o tumoră la creier.

Deși tumora a fost îndepărtată, Ariana necesită un tratament suplimentar, disponibil doar în străinătate. Mai exact, este nevoie de o terapie cu protoni la o clinică din Marea Britanie, care costă 96.000 de euro pentru trei luni.

- Reclamă -

Pe lângă aceasta, sunt necesare fonduri suplimentare pentru cazare și bilete de avion, astfel încât Ariana să poată fi însoțită de un părinte pe toată durata tratamentului, ridicând costurile cu încă 50.000 de euro.

Mama Arianei povestește că nenorocirea a lovit brusc, chiar când fiica ei reușise să se angajeze la IBM în București.

„Pe 6 mai, Ariana s-a trezit brusc cu o presiune la cap și o stare generală proastă. Până în acel moment, a fost un copil sănătos care a avut grijă de corpul ei, ducând un stil de viață sănătos. În acea zi, simțindu-se rău, am plecat de urgență la Spitalul ‘Bagdasar Arseni’ din București, unde a fost diagnosticată cu o tumoră talamică dreaptă. Starea de rău era provocată de o hidrocefalie generată de tumoră. A fost operată de urgență la Spitalul Monza de domnul dr. Sergiu Stoica, care a îndepărtat tumora. Însă, rezultatul biopsiei a confirmat un gliom de gradul 4. Această terapie cu protoni nu este acoperită de Casa de Asigurări de Sănătate și nu este disponibilă în țară. Ariana are nevoie de o nouă șansă la viață și noi, ca părinți, nu ne putem permite aceste costuri. Până acum, am fost ajutați de oameni cu suflet mare, fără de care nu am fi ajuns aici. Este îngrozitor pentru noi să știm că nu ne putem ajuta copilul și că trebuie să cerem ajutor, dar este singura șansă a Arianei la acest tratament. Le mulțumim anticipat tuturor celor care pot și vor să ne ajute fiica! Sunteți ultima noastră speranță!”

- Reclamă -

Cei care doresc să o ajute pe Ariana pot dona în conturile:

Beneficiar: Ariana Vlaicu
IBAN: RO22 BREL 0005 5477 9431 0100
sau RO05INGB0000999914572937

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...