UPDATE

Până acum au fost identificați nouă contacți ai polițistei infectate cu coronavirus.

UPDATE

La solicitarea ziarului Incomod, reprezentanții Poliției Prahova au făcut următoarele precizări:

“În cursul zilei de 10 iulie, un polițist din cadrul Poliției Municipiului Ploiești – Secția 2, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Astfel, pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), comanda inspectoratului a dispus de urgență aplicarea unor măsuri suplimentare pentru dezinfectarea spațiilor de lucru și a mijloacelor auto, în vederea prevenirii răspândirii virusului.

În același timp, o anchetă epidemiologică este în desfășurare, pentru a se stabili persoanele cu care polițistul a intrat în contact.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O polițistă din cadrul Secției nr. 2 Poliție Ploiești a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus vineri după-amiază, 10 iulie! Informația a fost confirmată pentru ziarul Incomod de surse oficiale din cadrul Direcției de Sănătate Publică Prahova.

Reprezentanții DSP Prahova au mai precizat că ancheta pentru a fi stabiliți contacții femeii se face în acest caz de către cabinetul Ministerului de Interne.

Vom reveni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here