fbpx
luni, mai 29, 2023

O polițistă are nevoie disperată cu ajutor! Mamă a unui copil de patru ani, se luptă cu o boală cruntă!

Citește Și

- Advertisement -

Irina Tătaru, o polițistă de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Ilfov, în vârstă de 33 de ani, are nevoie disperată de ajutor! Tânăra a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer, iar acum se luptă pentru viața sa. Tratamentul este foarte costisitor, iar colegii polițistei care este mama unui băiețel de patru ani fac un apel umanitar pentru Irina:

„Colega noastră, Irina Tătaru, în vârstă de 33 de ani, ofițer de poliție în cadrul SICE, mama unui copil minor de patru ani, trece prin momente extrem de dificile: asupra acesteia s-a abătut o boală cumplită și necruțătoare.

- Advertisement -

Ea a fost diagnosticată cu tumoră ovariană cu evoluție imprevizibilă, SD algic pelvin, boală ce a recidivat după ce în vara anului 2017 a fost supusă unei intervenții chirurgicale și tratamentului post-operatoriu.

Printr-un gest de solidaritate, absolut necesar în aceste momente de cumpănă pentru colega noastră, putem contribui la strângerea sumei necesare reprezentând costul tratamentului de specialitate în vederea unei posibile noi intervenții chirurgicale.

Orice sumă de bani, oricât de mică, este foarte importantă. Sumele se vor colecta la nivelul fiecărei unități și se vor depune în contul bancar RO89RZBR0000060009913646 deschis la banca Raiffeisen, titular cont Tătaru Irina.”, este mesajul Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urmărire lângă Ploiești. Doi tineri drogați și fără permis au condus aceeași mașină

Polițiștii de la Serviciul Rutier au reușit să prindă doi tineri care s-au urcat la volanul aceleiași mașini, deși...

Mai Multe Articole Ca Acesta