fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

 O prahoveancă a cerut ordin de protecție față de fiul său și evacuarea acestuia din casă. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem

Citește Și

- Reclamă -

O femeie dintr-o comună prahoveană s-a adresat instanței și a cerut emiterea unui ordin de protecție față de fiul său și evacuarea acestuia din casă.

Prahoveanca a fost nevoită să ia această decizie radicală după o lungă serie de abuzuri și violențe la care a fost supusă de băiatul ei.

- Reclamă -

Când au început scandalurile

Femeia a precizat în plângere că tot acest coșmar a deputat în ianuarie 2022, atunci când a îndrăznit să-i ceară fiului ei să-și găsească un loc de muncă și să încerce să se întrețină singur.

Deranjat de propunerea mamei, tânărul devenit agresiv, iar de atunci a urmat un lung șir de scandaluri care se finalizau cu spargerea geamurilor casei, distrugerea mobilei și chiar cu bătăi. Femeia a explicat că au fost cazuri în care a fost lovită și trasă de păr.

- Reclamă -

”Aceasta a mai precizat că fiul o amenință cu moartea şi că au mai avut un incidente lunare, dar prefera să-i dea bani şi să tacă decât să mai aibă conflicte cu el. În general, certurile pornesc de la bani, de la faptul că pârâtul nu lucrează şi nu şi-a plătit datoriile la apartamentul lăsat de reclamantă şi de soţul acesteia”, se arată în plângerea depusă la instanță. Ultimul scandal a avut loc în data de 25 mai 2023.

Prahoveanca a explicat totodată că bănuiește că fiul său ar fi consumator de droguri, neavând însă o dovadă în acest sens.

Disperată, femeia a solicitat judecătorilor din Ploiești, admiterea cererii şi emiterea ordinului de protecție. Cu privire la fiul său, acesta precizează că este necesar evacuarea tânărului din casă, acesta având variant să locuiască în apartamentul prietenei.

Ce a decis instanța

Judecătoria Ploiești a admis solicitarea mamei și a dispus limitarea dreptului de folosință al pârâtului cu privire la imobilul situat în Ariceștii Rahtivani, pentru o perioadă de o lună.

- Reclamă -

Bărbatului i s-a permis să folosească pe viitor doar dormitorului de la etaj în care locuiește acum, baia de la parterul locuinței, căile de acces la aceste camere, cu acces pe la intrarea din față a imobilului comun, fără a avea acces la celelalte camere, bucătărie și dependințe. În plus tânărul a fost obligat să păstrarea o distanţă minimă de 3 m faţă de mama lui.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...