fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

O stradă din centrul Ploieştiului va fi închisă, cu tot cu parcarea cu plată, până sâmbătă seară

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Strada Erou Călin Cătălin, din centrul municipiului Ploieşti, va fi închisă complet, începând din această noapte şi până sâmbătă seară, pe tronsonul dintre Palatul Administrativ şi Palatul Culturii. Decizia a fost luată de autorităţi pentru derularea în bune condiţii a unui eveniment organizat de Armată.

„Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Ministerului Apărării Naționale privind restricționarea circulației rutiere și eliberarea parcării de pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu Bulevardul Republicii până la colț cu strada Emile Zola – perimetrul dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B). Restricționarea circulației rutiere se va aplica de astăzi, ora 23.00 și până sâmbătă 22 aprilie a.c., ora 20.00”, a anunţat Primăria Ploieşti, într-o informare de presă transmisă joi după-amiază.

Măsura a fost dispusă în desfășurării în condiții optime a evenimentului “Ziua Forțelor Terestre”, mai detaliază reprezentanţii administraţiei locale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img