O tânără de 18 ani a ajuns la spital, după ce a fost tăiată în zona gâtului de concubinul său! Sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 15.00, un apel la 112 anunța incidentul care s-a produs în Plaiul Câmpinei. Se pare că totul a pornit de la o criză de gelozie a bărbatului. Femeia și-a strâns lucrurile și a plecat la mama sa, dar bărbatul a venit după ea și a agresat-o.

Se pare că bărbatul a atacat-o pe tânără cu un briceag și, potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova a tăiat-o în zona gâtului și i-a provocat mai multe plăgi punctiforme la nivelul feței. În apărarea fetei au sărit rudele sale, astfel că bărbatul nu a apucat să-i provoace răni care să-i pună viața în pericol. Tânăra a fost transportată la spitalul din Câmpina.

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. De asemenea, a fost emis ordin de protecție împotriva bărbatului care a agresat-o pe tânără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here