O tânără în vârstă de 19 ani, a fost agresată sexual de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Potrivit IJJ Prahova, se pare că tânăra stătea pe o bancă în zona de sud a orașului Ploiești, iar un bărbat s-a așezat lângă ea și a început să o pipăie în zonele intime. Tânăra s-a ridicat și a încercat să plece însă bărbatul a continuat să o atingă și în alte zone. Bărbatul a fugit când tânăra a început să țipe și ulterior a fost prins de jandarmi.

Iată mai jos comunicatul emis de IJJ Prahova:

În data de 15 februarie 2018, în jurul orei 15:00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, în timp ce își exercitau atribuțiile funcționale în zona Gării de Sud din municipiul Ploiești, au fost solicitați de către numita T.I. în vârstă de 19 ani, să ia măsuri legale relatând faptul că în urmă cu câteva minute, în timp ce staționa pe o bancă în zona blocului Gioconda, lângă ea s-a așezat un bărbat în vârstă care a început să o pipăie în anumite zone intime.

Ca reacție, T.I. s-a ridicat în picioare încercând să plece, dar persoana în cauză a continuat sa se manifeste în același mod și în alte zone intime. Tânăra a început sa țipe ,moment în care a fugit.

Urmare a celor luate la cunoștință, pe baza semnalmentelor furnizate de tânără, jandarmii au procedat la căutarea persoanei agresoare și astfel l-au identificat în zona Gării de Sud pe M.M. în vârstă de aproximativ 50 ani, persoană pe care tânăra a identificat-o că fiind autorul faptelor.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare a organului de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiuni de agresiune sexuală, faptă prevăzută de articolul 219 cod penal ,predând persoana reținută organelor de poliție pentru verificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here