Cu ajutorul unor oameni care donează alimente sau bani, preotul din Pleașa le aduce bătrânilor și celor nevoiași din sat cele necesare pentru a trece mai ușor peste această perioadă dificilă. 

Preotul îi ajută pe bătrânii care trebuie să stea acasă ducându-le acasă pachete cu alimente neperisabile provenite din donații sau cumpărate cu banii care sunt virați de donatori în contul Parohiei Pleașa.

 

“Dragii mei, mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în campania de donare de alimente pentru persoanele carantinate, izolate sau sărace.

Sunt mândru de voi și impresionat de modul în care ați răspuns la solicitarea noastră. Mi se umple sufletul de bucurie când ma gândesc la comunitatea pe care cu nevrednicie o păstoresc.

Sunteți cei mai minunați și milostivi oameni, pentru că ati înțeles că urgența noastră în aceste clipe grele este să dam dovada de dragoste fata de aproapele și să îl ajutăm la greu!

Continuăm! Așa că, cei care doresc să se alăture campaniei noastre de sprijinire a persoanelor sărace, în carantină sau izolare, pot lăsa la Biserică, în drumul lor spre casă de la magazin, între orele 11-13, alimente neperisabile (ulei, făină, mălai, zahar, cartofi, orez etc).

Cei care nu ajung în zona, pot face donații în contul parohiei.

Beneficiar: Parohia Pleașa
CUI: 11271196
Cont: RO89RNCB0069148702760001
Dumnezeu să va răsplătească dragostea!
Cu noi este Dumnezeu!”, a scris preotul pe pagina de Facebook a Parohiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here