În comuna argeşeană Nucşoara, acolo unde autorităţile judeţene au anunţat înfiinţarea a două centre de carantină, oamenii au ieșit în stradă cu bâte și topoare.

 

Marţi, autorităţile judeţene au anunţat că au identificat două locaţii care vor fi utilizate pentru a putea caza/ izola eventualele cazuri suspecte de infecţii cu noul coronavirus, una la un centru de agrement şi cealaltă în clădirea unei cabane de vânătoare, ambele din comuna Nucşoara, notează adevarul.ro.

La aflarea veștii, sătenii au ieșit în stradă cu bâte și topare.

Se îmbolnăvesc copiii, se îmbolnăvesc bătrânii dacă aduc virusul aici. Ce să caute cu carantina la noi? Să le mute în altă parte”, au strigat oamenii.

Localnicii au fost susţinuţi chiar de primarul comunei, Ion Cojocaru, revoltat şi el că n-a fost consultat la luarea deciziei de transformare a Tabărei din Nucşoara în centru de carantină.

Cum oamenii ameninţau că blochează drumul dacă autorităţile nu se vor reorienta cu centrele de carantină la Nucşoara, au fost trimise forţe de intervenţie.

Nu a fost însă nevoie să se şi intervină, pentru că până la sosirea oamenilor legii, spiritele s-au mai calmat.

Miercuri, a fost confirmat primul caz de infectare cu coronavirus în România.

CITEȘTE și LIVE VIDEO. Raed Arafat: “S-ar putea să mai apară un caz sau două, sau mai multe”

CITEȘTE și Bărbatul infectat cu coronavirus a ajuns în Bucureşti!

CITEȘTE și Coronavirus în România. Sfaturile medicului Tudor Ciuhodaru: Cum se transmite, cum prevenim, care sunt riscurile la noi în țară

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here