mizil 85039500

mizil 85039500Iubita lui Marian Vanghelie, deputatul Oana Mizil, a fost adusă, cu mandat, la DNA pentru a fi audiată în dosarul legat de contractele ilegale acordate de către primăria sectorului 5.

Oana Mizil a sosit la DNA în maşina proprie, dar escortată de poliţiştii judiciari.

Ea a negat că ar fi avut legături de ordin comercial cu primăria condusă de iubitul său. “N-am avut nici o afacere. Nu sunt suspectă, Doamne fereşte! Nu am ştiut nimic din ce mi s-a pus pe acea listă”, a declarat Oana Mizil.

Referitor la faptul că Vanghelie ar fi perceput comisioane pentru atribuirea de contracte, Oana Mizil a subliniat: “Nu are niciun comision, credeţi-mă”.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpre, Oana Mizil ar fi implicată în operațiuni de comerț incompatibile cu funcția de parlamentar.

Sursele citate au precizat că aceasta era administrator de fapt al SC Fashion Brand Management și la patru magazine din București, având ca scop obținerea de foloase.

Procurorii DNA au declanşat, joi dimineaţa, o serie de percheziţii în sediul primăriei sectorului 5 şi la domiciliul lui Marian Vanghelie. Procurorii suspectează faptul că Vanghelie a acordat contracte preferenţiale unor companii, primind în schimb un comision de 20% din valoarea contractului. Primarul a fost ridicat de către mascaţi şi a fost adus acasă pentru a asista la percheziţie.

Pe lângă casa şi primăria lui Vanghelie, au loc percheziții şi la Administrația Domeniului Public sector 5 şi sediul Callex Business Group, firma care a beneficiat de cele mai multe contracte suspecte, aceeaşi firmă ocupându-se de celebrele economate din sectorul 5.

Anchetatorii ridică documente referitoare la contracte încheiate municipalitatea sectorului 5 din 2007 încoace, prejudiciul suspectat fiind de numai puţin de 2 miliarde de lei. După finalizarea percheziţiilor, primarul Vanghelie urmează să fie adus la DNA pentru audiere.

Acasă la primar a venit şi avocatul Cristian Ene care-l reprezintă pe Vanghelie în cursul procedurilor judiciare. “Aşteptăm să începem procedura de percheziţie imobiliară, iar după încheierea acesteia continuăm la sediul primăriei şi apoi rămânem la dispoziţia autorităţilor”, a declarat avocatul.

La scurt timp, mascaţii l-au ridicat pe Marian Vanghelie, pentru a-l aduce acasă întrucât, potrivit legii, trebuie să asiste la percheziţia domiciliului său.

sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here