După ce au decis să părăsască PNL Prahova și să se înscrie în ALDE Prahova, consilierii locali Aurelian Tudor și Puiu Neagu își vor pierde mandatele din Consiliul Local Ploiești.
Teoretic, următorii pe lista Partidului Național Liberal sunt Octav Preda, unul dintre cei mai vocali suporteri ai Petrolului Ploieşti, şi avocatul Nicolae Vlad Frusina.

Numai că Octav Preda a declarat public că nu va accepta să reprezinte organizaţia condusă de primarul Adrian Dobre în Consiliul Local Ploieşti.

”Plecarea oarecum surprinzătoare sau nu a consilierilor locali Daniel Puiu Neagu şi Aurelian Tudor de la PNL la ALDE a mai…eliberat, cum se spune, lista PNL, astfel, astăzi, aflandu-mă în poziţia 15 de a prelua unul dintre locurile vacanţe ca şi consilier local din partea PNL Ploieşti! Din păcate, deşi ar fi fost o mândrie pentru mine, ca şi cetaţean şi iubitor al Ploieştiului, nu pot onora această responsabilitate, din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că, momentan, sunt plecat în Anglia, ţara unde îmi desfăşor activitatea, iar altul că…nominalizarea mea pe această listă a fost facută de PRIETENUL MEU, Andrei Volosevici, debarcat, între timp, de minţi luminate, din tabăra galben-albastră a PNL-ului. Mai mult de atât, la vremea momentului mai sus amintit, personal, am postat pe această reţea de socializare, deseori intenţia mea de a nu continua la PNL, dar şi mai mult de atât, renunţarea la orice implicare în politică, singură excepţie în acest caz putând fi doar în eventualitatea unei reveniri a lui Volo! Cum acest fapt nu s-a petrecut încă, din pacate pentru acest oraş parcă năpăstuit de soartă, precizez negru pe alb CĂ NU MAI VREAU SĂ MAI AM VREO LEGĂTURĂ CU LUMEA POLITICA LOCALĂ! În cazul unei reveniri a prietenului meu, îmi voi lua în primire în online şi nu numai, PENTRU BINELE ORAŞULUI, statutul de susţinător al celui mai bun primar din ultimii 20 de ani pe care l-a avut Ploieştiul! În fapt, singura persoană pe care o voi mai susţine vreodată în politica locală! Vă multumesc!”, a scris Octav Preda pe pagina personală de Facebook.

Următoare persoană aflată pe lista PNL Ploieşti care ar urma să intre în locul lui Octav Preda în Consiliul Local Ploieşti este Rodica Alexandru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here