fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Oferă primăvara-n dar cu 1000 de premii garantate, la AFI Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

În perioada 28 februarie – 23 aprilie 2022, cumpărăturile de minimum 250 lei pe un singur bon aduc primilor 1000 de clienți înscriși pe www.afi-ploiesti.ro, AFI Gift Card-uri garantate, fiecare în valoare de 50 lei. În plus, toate bonurile valide înscrise până pe 23 aprilie intră în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 8 coliere din argint oferite de Splend’or.

Îți place shopping-ul în AFI? Între 1 si 8 martie, noi îți oferim cadouri din zona de beauty!
Surprizele continuă! În prima săptămână de primăvară AFI Ploiești le pregătește doamnelor și domnișoarelor un extra premiu. Dacă prezintă bonul de cumpărături de minimum 150 de lei în aceeași zi la info desk, acestea primesc un talon răzuibil ce ascunde un cadou de la magazinele partenere: Cupio, Douglas, Gerovital, My Geisha, Pupa, Sabon sau Xpert Beauty.

- Reclamă -

Alege distracția la funAtelierele creative pentru copii din AFI Ploiești!

Primăvara ne-a inspirat să relansăm funAtelierele creative pentru copii, în parteneriat cu Creativ by Art Academy. Le oferim celor mici ocazia să participe la activități creative și să-și lase imaginația să zburde în cadrul celor 4 ateliere cu tematică de primăvară. Vor avea ocazia să socializeze, să învețe lucruri noi și să-și dezvolte diferite abilități. Atelierele se desfășoară în zona Cinema City, iar înscrierile sunt permise în limita locurilor disponibile.

Primul atelier, „Mărțișor Creativ în culori de Primăvară”, are loc pe 26 februarie, iar copiii cu vârsta cuprinsă între 4 si 14 ani sunt așteptați să experimenteze pictura pe lemn. Următorul atelier, „Primăvara cu dragoste pentru mama mea”, va fi pe data de 5 martie și va fi dedicat mamei. Pe 16 și 20 aprilie începem deja să ne pregătim pentru Paște cu ateliere tematice: „Oușorul creativ” și „Culoare și creativitate pentru iepuraș”.
Detalii despre înscriere și condiții de participare găsiți pe site.www.afi-ploiesti.ro, la secțiunea evenimente.

- Reclamă -

Te așteptăm cu daruri de primăvară!

Noul anotimp este întâmpinat cu entuziasm și inspirație de cuplul Renata & Christian. Ca de fiecare dată, aceștia le vor prezenta celor ce urmăresc constant paginile de Facebook și Instagram ale AFI Ploiești, idei cool pentru cadouri sau achiziții inspirate pentru a spune așa cum se cuvine „bine ai venit, primăvară”.

Primăvara vine cu noi colecții pline de culoare. Te provocăm să explorezi cele mai chic trenduri de sezon pentru cei mici și cei mari în magazinele preferate. Tu cui o să-i oferi primăvara-n dar?

Să aveți o primăvară inspirată!

- Reclamă -

(P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut