Mădălina Lupea, fostul prefect al județului Prahova, va candida din partea partidului Pro România la conducerea Consiliului Județean Prahova.

Vă reamintim faptul că Ziarul Incomod a anunțat acest lucru încă din luna februarie a acestui an ( citește aici).

Iată anunțul făcut de Mădălina Lupea:

Sunt Mădălina Lupea, candidatul Pro Romania la conducerea Consiliului Județean Prahova.

Am hotărât să revin in administrația publica pentru că iubesc oamenii și pentru că sunt convinsă că femeile pot aduce schimbări importante în societate, mai ales cand sunt bune organizatoare. După ce am fost magistrat câțiva ani, am devenit rand pe rand, director în mai multe societăți comerciale, calitate in care am avut în subordine mii de angajați. Fiecare dintre aceste posturi m-a format ca om, am învățat din propriile greșeli și mi-am dorit mereu sa devin cea mai buna versiune a mea.

In 2014, am devenit subprefect al județului Prahova, apoi, din 2017 prefect, funcție care m-a adus aproape de oamenii minunați ai acestui judet, in multe circumstanțe. I-am văzut la bucurie, la zilele localităților lor și la diverse evenimente socio-culturale, i-am imbarbatat la necaz, atunci când apele sau alunecările de teren treceau prin gospodăriile și viețile lor. Prefectura a fost încă un moment în care mi-am dat seama că schimbarea pe care toți ne-o dorim trebuie sa vina din fiecare dintre noi, iar această candidatură este contribuția mea la viața acestui judet.

De ce Pro Romania? Pentru că e un partid progresist, de centru-stânga, iar eu sunt un om de stânga. Pentru că simt că mai am un cuvânt de spus și multe de făcut pentru dezvoltarea județului pe care mi-a fost drag să îl conduc, in calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu. Pentru că mai sunt multe de făcut și pentru ca e nevoie de o mana de femeie. Femeile sunt atente la detalii, iar detaliile fac diferența.

Cred că femeile trebuie să se implice mai mult în politică pentru că e în natura lor sa cultive binele și valorile morale sănătoase ale familiei și deci, ale întregii societăți. Am acționat mereu prin exemplul personal și m-am implicat direct pentru ca legea sa fie respectată și oamenii să fie prețuiți.

Sunt Mădălina Lupea. Mama, sotie, fiica, prietena, om politic de stânga și vreau să mă dedic dezvoltării Prahovei, un judet de top care merita sa crească și mai mult.

3 COMENTARII

  1. Mafia lui Victor Ponta ( discipolul / ucenicul criminalului FSN-ist / bolsevic Iliescu ) vrea sa revina,pentru a mai distruge vietile,familiile,sanatatea si destinele oamenilor normali.
    Nu sant ,,o necunoscuta” metodele-modalitatile conspirate securiste , prin care aceste O.C.M.P.R.avand membrii si afiliati asemenea specimene , blocheaza si masluiesc-musamalizeaza dosarele penale in favoarea infractorilor ( pentru a-i scapa de raspundere penala,cu tot ce deriva din aceasta) respectiv in dauna suferinta persoanelor vatamate / partilor civile !

  2. Cu stinga nici macar nu imi pot face semnul crucii .
    Ca prefect a fost jalnica . Nu este posibil sa primesti in audienta un om care iti aduce la cunostinta ilegalitati comise de functionari publici iar tu , ca prefect , sa intrebi la sfirsit : ,,Si cu ce va deranjeaza ?,, . Liste pline de candidati secaturi si rusini nationale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here