Elevele de la Colegiul Național „Jean Monnet” din Ploiești și-au făcut colegii și profesorii mândri la Olimpiada de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice de anul acesta, atât la etapa județeană, cât și la cea națională.

5 eleve de la „Jean Monnet” au luat premii la etapa națională

La etapa națională a Olimpiadei de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice din acest an, sub îndrumarea doamnelor profesoare Grigore Liliana-Mara și Enescu Liliana Elvica, elevele Bumbănac Maria, Matei Teodora, Alexandra Nițu, Ana Cazanoc și Gabriela Nedelcu au fost premiate pentru cunoștințele acumulate pe parcursul anilor de liceu, în domeniul psihologiei și pedagogiei.

tabel olimpiada nationala

Bumbănac Maria, Premiul I la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice

„Această olimpiadă a însemnat pentru mine o nouă experiență de viață. Sunt mândră că am participat și anul acesta și am reușit să mă autodepășesc. Cheia succesului constă în multă muncă, dar și în pasiune și plăcere de a învăța. Curiozitatea epistemică a fost cea care a propulsat atingerea obiectivului pe care mi l-am propus, însă doamna dirigintă de pedagogie a fost cea care mi-a insuflat dragostea pentru domeniul acesta. M-am mobilizat și am reușit să o fac mândră. Aș repeta la nesfârșit această experiența și m-aș dedica în întregime disciplinei mele preferate”, a spus Bumbănac Maria despre performanța pe care a atins-o în cadrul acestei olimpiade.

Nu este prima oară când reporterii ziarului nostru discută cu Maria pe această temă. Vezi aici interviul integral cu aceasta!

Bumbănac Maria | Clasa a XI-a | Premiul I la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice
Bumbănac Maria | Clasa a XI-a | Premiul I la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice

Matei Teodora, Mențiune la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice

„Au trecut 4 ani în care am participat succesiv la Olimpiada Naţională de Pedagogie-Psihologie. În aceşti 4 ani am avut ocazia, pe lângă lărgirea bagajului meu de cunoştinţe din domeniul pedagogiei, cunosc oameni din toată ţară, leg prietenii cu fetele din şcoala mea, vizitez câteva oraşe foarte frumoase din România. Pentru aceste lucruri, le mulţumesc din suflet celor două doamne profesoare care m-au îndrumat pe calea spre reuşită : Badea Marina (clasa a 9-a şi a 10-a) şi Grigore Liliana-Mara (clasa a 11-a şi a 12-a).

Datorită încurajărilor dumnealor, am reuşit obţin 3 ani la rând menţiune. Consider acesteexperienţe au însemnat un prilej pentru a-mi dezvolta personalitatea. În încheiere, vreau transmit un mesaj elevelor de la profilul pedagogic şi celor careîşi doresc meargă pe acest domeniu: participe cu încredere la olimpiadă, deoarece un premiu la nivel naţional nu este un lucru neînsemnat şi chiar simplaparticipare aduce anumite beneficii, cum am mai spus. Aveţi încredere în voi! Succes viitorilor olimpici! Participaţi şi aduceţi premiile la Ploieşti, cum este şi tradiţia”, ne-a povestit Teodora.

Matei Teodora | Clasa a XII-a | Mențiune la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice
Matei Teodora | Clasa a XII-a | Mențiune la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice

Nițu Alexandra, Premiu Special la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice

„Fiind pentru prima dată când am participat la o olimpiadă națională, nu am ştiut la ce să mă aștept. Psihologia a fost un domeniu care m-a atras mereu, la care învăț de fiecare dată de plăcere. Am avut parte de multe emoții, o experiență unică, de neuitat, rezultate bune şi am legat prietenii strânse.

De asemenea nu aș fi putut ajunge până aici fără ajutorul doamnei profesoare Enescu Liliana, care m-a îndrumat şi a fost alături de mine la fiecare pas pe care l-am făcut”, ne-a spus Alexandra.

Alexandra Nițu | Clasa a X-a | Premiul I la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice
Nițu Alexandra | Clasa a X-a | Premiul I la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice

Cazanoc Ana, Mențiune la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice

„Am învăţat ţintesc performanţa de îndată ce mi-am descoperit pasiunea pentru un anumit domeniu, psihologia. Susţinerea constantă a cadrelor didactice mi-a dat încredere în capacităţile mele. Anul acesta am fost coordonată de doamna Drăghicioiu Teodora, profesor de psihologie, dar şi consilierul şcolii, iar experienţa ei şi susţinerea m-au ajutat îmi continui drumul până la performanţă. De asemenea, cea care m-a ghidat prima dată în acest domeniu, doamna Enescu Liliana, este un exemplu de specialist pentru mine şi îi mulţumesc pentru mi-a susţinut pasiunea în acest domeniu. Mulţumiri dori -i acord şi doamnei diriginte, Grigore Mara Liliana pentru îndrumare, încredere şi pentru este un adevărat model pentru mine.

Emoţiile din timpul olimpiadei nu se compară cu nimic, dar sunt întrecute de atmosfera frumoasă dată de celelalte colege, de profesorii coordonatori, mereu alături de noi. fii printre cei mai buni, ţi împărţi experienţa cu ei, zâmbeşti şi mai ales îţi arăţi cunoştinţele din domeniul pe care-l iubeşti. Munca şi pasiunea sunt cheia cunoaşterii şi performanţei”, a spus Ana.

Ana Cazanoc | Clasa a XI-a | Mențiune la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice
Cazanoc Ana | Clasa a XI-a | Mențiune la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice

Nedelcu Gabriela, Premiul II la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice

„Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a reprezentat un moment important pentru viitorul meu. Neavând experiență, mi-a fost foarte frică de rezultatul final, deși am muncit foarte mult. Datorită doamnei profesoare Enescu Liliana am reușit să ating culmile succesului și să obțin premiul 2 la psihopedagogie specială. M-a încurajat în fiecare moment și a avut încredere în mine până la final, chiar și atunci când eu am fost demoralizată. Sunt mândră că am reprezentat județul și liceul nostru la aceasta olimpiadă”, a povestit Gabriela.

Nedelcu Gabriela | Clasa a XII-a | Premiul II la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice
Nedelcu Gabriela | Clasa a XII-a | Premiul II la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice

30 de elevi de la „Jean Monnet” au luat premii la etapa județeană

La etapa județeană a Olimpiadei de Pedagogie și Psihologie a Liceelor Pedagogice din acest an, Colegiul Național „Jean Monnet” din Ploiești a fost reprezentat de 30 de elevi coordonați de doamnele profesoare Grigore Liliana, Drăghicioiu Teodora și Enescu Liliana. Iată mai jos rezultatele obținute de aceștia:

CITEȘTE AICI despre alți olimpici ai Prahovei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here