Platforma de colectare a deșeurilor de pe strada Cosminele, 28 iunie 2019

Articolele repetate publicate de ziarul Incomod, în cadrul campaniei “HAI SĂ SCĂPĂM PLOIEȘTIUL DE GUNOAIE”, pe baza fotografiilor trimise de cititorii noștri care arată mari nereguli în ceea ce privește salubrizarea, nu au rămas fără ecou! Primăria Ploiești a anunțat, printr-un comunicat remis redacției noastre, că RASP a sancționat contravențional Rosal atât pentru nerespectarea graficului de colectare, cât și pentru nerespectarea programului de curățenie a căilor publice.

Vezi mai jos informarea completă emisă de primăria Ploiești:

“Având în vedere sesizările repetate ale cetățenilor ploieșteni prezentate în materialele apărute pe pagina de internet https://ziarulincomod.ro/, în privința gunoaielor neridicate de către operatorul de salubritate, în diferite zone ale orașului, facem următoarele precizări:

Prin adresa din data de 27 iunie 2019, Regia Autonomă de Servicii Publice comunică următoarele:

 • Operatorul de salubritate SC Rosal Grup SA a fost sancționat contravențional de către Primăria municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, atât pentru nerespectarea graficului de colectare, transport și transfer a gunoiului din municipiul Ploiești, cât și pentru nerespectarea programului de curățenie ale căilor publice.
 • Totodată, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor-Prahova”, care are încheiat contract cu SC Rosal Grup SA pentru colectarea deșeurilor menajere din municipiul Ploiești, a demarat procedura de reziliere a contractului cu operatorul de salubritate.
 • A fost solicitat, de asemenea, Poliției Locale Ploiești, sprijinul în vederea identificării și sancționării cetățenilor care abandonează deșeuri pe domeniul public.”, au transmis reprezentanții primăriei Ploiești

2 COMENTARII

 1. RASP amendeaza Rosal .Si ?
  Rosal de unde recupereaza banii platiti pe amenda ?! Fix din tarifele percepute . Cine le plateste ? Primaria tilhareasca ; din taxele si impozitele cetatenilor .
  O mascarada .

 2. “A fost solicitat, de asemenea, Poliției Locale Ploiești, sprijinul în vederea identificării și sancționării cetățenilor care abandonează deșeuri pe domeniul public.”, au transmis reprezentanții primăriei Ploiești ”
  Ce gluma buna asta cu Politia Locala ! Pe bune?
  https://www.facebook.com/destinasigurari/videos/2811787712196930/
  https://www.facebook.com/destinasigurari/videos/2811781422197559/
  Filmarile de mai sus le-am facut in prezenta a 2 politisti de la Sectia 2 . Politisti, da !!!!!?
  Politia Locala a fost in zona si s-a carat repede… nici nu a vrut sa se uite pe filmari !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here