fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

Operatorul de salubritate Rosal riscă suspendarea licenței de funcționare

Citește Și

- Reclamă -

Operatorul de salubritate Rosal riscă suspendarea licenței de funcționare, anunță primarul Adrian Dobre, din cauza situației dezastruoase în care se prezintă Ploieștiul din punct de vedere al salubrității! Primarul Adrian Dobre a postat informația pe pagina de Facebook și explică faptul că președintele ANRSC a declarat că Rosal riscă această sancțiune în cadrul unei ședințe de săptămâna trecută, Rosal având termen până pe 14 decembrie să realizeze curățenia din Ploiești. Totodată, primarul Dobre spune că a solicitat încă o dată ca ADI Deșeuri să rezilieze contractul cu Rosal privind colectarea deșeurilor menajere și că va continua acțiunile de control la operator.

„Rosal Grup riscă suspendarea licenței de funcționare.
La sfârșitul săptămânii trecute, în urma demersurilor mele, a avut loc ședința comună pe tema salubrității la care au participat președintele Autorității Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (A.N.R.S.C.), domnul Bogdan Petru Alexa, președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Prahova (A.D.I.), domnul Bogdan Toader, reprezentanți ai Ministerului Mediului,Rosal Grup, Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, pentru a stabili măsuri urgente în vederea rezolvării problemei curățeniei în municipiul Ploiești.
În cadrul întâlnirii, am expus, încă o dată, situația gravă cu care se confruntă municipiul Ploiești din punct de vedere a stării de curățenie și am revenit cu solicitarea către A.D.I., de demarare a procedurii de reziliere a contractului pentru colectarea deșeurilor menajere.
A.N.R.S.C a avertizat operatorul de salubritate, oferind un termen limită, 14 decembrie 2018, pentru realizarea curățeniei și funcționarea în termeni normali, în municipiul Ploiești. În cazul în care orașul nu va fi curat, iar activitatea de salubritate nu se va desfășura în parametrii normali, în mod constant, operatorul Rosal Grup riscă suspendarea licenței de funcționare, conform afirmației președintelui A.N.R.S.C.
Acțiunile de control vor continua până când orașul nostru va fi curat.”, este mesajul postat de Adrian Dobre pe Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. La Ploiesti este nevoie de concurenta pe aceasta piata . Ploiestiul nu trebuie lasat pe mina unei singure societati de salubrizare . Cetatenii trebuie sa aleaga cu cine incheie contract nu administratia locala in numele tuturor . Administratia nlocala nu reprezinta interesele cetatenilor .

  2. Oare v-ati intrebat de ce este mizerie in oras, de ce nu isi fac angajatii de la Rosal treaba, stiti ca au fost in greva? salariile nu se dau la timp si sunt angajati care nu au luat salariul din luna Iulie. Masinile nu merg, nu au piese de schimb se repara doar din carpeli cu ce sa faca treaba doar cu matura si lopata? Nu se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Reactoare de ultimă generație instalate în rafinăria Petromidia

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operațional al rafinăriei Petromidia două reactoare...