Operatorul de salubritate Rosal a fost acționat în instanță de Clubul Sportiv Municipal (CSM) Ploiești, întrucât nu și-a plătit chiria datorată. Reamintim că Rosal a închiriat mai multe spații de la CSM în incinta stadionului Ilie Oană, unde și-a amenajat un nou sediu.

Potrivit reprezentanților CSM Ploiești, instituția subordonată municipalității a acționat în instanță operatorul Rosal pentru recuperarea debitelor restante, dar și pentru evacuarea din birourile respective. Potrivit acestora, Rosal nu și-a mai plătit chiria din ianuarie, iar pe data de 11 iunie CSM a acționat operatorul în instanță, procesul fiind pe rolul Judecătoriei Ploiești, însă, până la acest moment nu are un prim termen de judecată.

Reprezentanții CSM Ploiești au mai precizat că au solicitat în instanță suma de 111.197,20 lei, care reprezintă chiria datorată din ianuarie până la data chemării în judecată, sumă la care au solicitat să se adauge dobânzi penalizatoare.

Totodată, de la data de 11 iunie până în prezent CSM a mai emis facturi către Rosal pentru luna în curs în baza contractelor încheiate, facturi care însumează o datorie de încă 15.500 lei.

Reamintim că și Consiliul Județean Prahova a dat în judecată Rosal și chiar a câștigat procesul în primă fază, astfel că instanța a decis ca operatorul să plătească 1,7 milioane de euro reprezentând plata redevenței la contractul de colectare deșeuri menajere din mai multe localități din județ, plus penalități. Mai multe detalii aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here