fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Operatorul Termo Ploieşti, reclamat la ANPC şi chemat în judecată

Citește Și

- Reclamă -
La aproximativ trei săptămâni de când a început oficial activitatea, operatorul de termoficare din Ploieşti este chemat în judecată. UAP Prahova a intentat un litigiu, solicitând ca societatea să fie obligată de instanţă să îşi înfiinţeze un call-center.

După avertismentul public transis luni, conducerea Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Prahova a anunţat astăzi că a depus o sesizare la Protecţia Consumatorilor, reclamând că Termo Ploieşti nu şi-a creat un centru pentru preluarea apelurilor telefonice. Preşedintele UAP Prahova, Eugen Cristescu, susţine că societatea este obligată să facă acest lucru, ca măsură de bază de a asigura confortul clienţilor.

Tot astăzi, la scurt timp de la sesizarea la ANPC, Cristescu a depus şi o cerere de chemare în judecată. Conducerea UAP Prahova solicită ca operatorul de termoficare al municipalităţii, Termo Ploieşti SRL, să fie silit de instanţă să creeze respectivul call-center.

- Reclamă -

„Pe lângă sesizarea la Oficiul pentru Protecția Consumatorului pentru înființarea unui call center, așa cum am promis luni, am depus mai devreme și acțiunea în instanță pe obligația de a face call center-ul. Dacă nu ne înțelegem ca oamenii responsabili atunci discutăm pe drepturi și obligații și ni le apărăm!”, a afirmat Eugen Cristescu, preşedintele UAP Prahova, într-un mesaj publicat joi pe contul său de Facebook.

Termo Ploieşti, ameninţată de UAP cu o sesizare la Protecţia Consumatorilor

UAP depusese luni o notificare la Termo Ploieşti, solicitând ca operatorul să îşi înfiinţeze call-center-ul în termen de 48 de ore.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...