fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Operatorul Termo Ploieşti, salvat din nou de la bugetul local

Citește Și

- Reclamă -
Termo Ploieşti SRL, operatorul subordonat Consiliului Local, va primi un împrumut în valoare de 5 milioane de lei de la bugetul local, pentru asigurarea gazelor necesare pentru asigurarea agentului termic.

Consiliul Local Ploieşti a adoptat, marţi, o hotărâre privind acordarea unui împrumut în valoare de 5 milioane de lei către operatorul propriu de termoficare. Bani sunt necesari pentru asigurarea gazelor necesare la nivelul CET Brazi.

Predarea cazanelor 5 şi 6 din CET Brazi, întârziată după ce a expirat ISCIR-izarea mai multor componente

- Reclamă -

Potrivit estimărilor, operatorul va avea gaze cel mai probabil până pe 20 decembrie. Automat, devine esenţial ca Termo Ploieşti să înceapă să încaseze fonduri din activitatea curentă, după ce până acum a supravieţuit exclusiv cu ajutorul banilor primiţi din bugetul local, sub formă de capital social, avansuri din banii de subvenţie sau împrumuturi.

„În momentul acesta, societatea trăieşte doar pe bani publici”, a avertizat, în acest context, primarul Andrei Volosevici.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut