fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Operatorul Termo Ploieşti, sancţionat de ANPC pentru lipsa unui call center non-stop

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor a anunţat că a sancţionat, la solicitarea UAP, operatorul Termo Ploieşti SRL şi a dispus înfiinţarea unui call center cu program non-stop.

Măsura vine în urma unei sesizări depuse de Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova, care a considerat că operatorul de termoficare ar trebui să aibă un număr de contact la care să răspundă cineva la orice oră. Pe lângă sesizarea la ANPC, conducerea UAP Prahova a deschis şi un litigiu în instanţă, pe obligaţia de a face.

În apărarea lor, reprezentanţii firmei de termoficare susţin că au un call center, care funcţionează la două schimburi. Nu a fost, însă, suficient. În urma sesizării, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor a anunţat că a aplicat o sancţiune pentru societatea comercială şi a dispus înfiinţarea unui call center cu program non stop, „astfel încât consumatorii să poată reclama în orice moment eventualele neconformităţi şi disfuncţionalităţi”.

- Reclamă -

Totodată, UAP Prahova anunţă că nu renunţă la litigiul cu Termo Ploieşti.

„Dacă acţiunea în instanţă e de durată, inspectorii ANPC s-au deplasat la faţa locului şi au dispus sancţiuni şi s-a dispus măsura de punere la dispoziţia consumatorilor de servicii a unui Call Center cu program non-stop. Din informaţiile noastre, lucurile nu sunt în acest moment întocmai ca cele impuse de ANPC, în sensul că ceea ce SC Termo Ploiesti numeşte CALL CENTER nu este non-stop ci la două schimburi şi asta o spune chiar numărul de telefon la care ploieştenii care vor sa semnaleze nemultumirile se pot adresa: 0744/331.020”, a fost reacţia oficială a UAP Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img